Animation er løsningen, hvis du vil formidle dine informationer over tid. Informationer der er for tunge og komplekse at forklare i en statisk grafik. Med animation har du mulighed for at tilføje speak, undertekster, musik og lydeffekter. Mulighederne er kort sagt rigtig mange, når dine data og historier bliver formidlet i en explainer-video.

Kunde
ANKESTYRELSEN

Ankestyrelsens arbejde består i høj grad i at forklare og kommunikere komplekse probelmstillinger på borgernes klager over kommunernes afgørelser. I tre explainere blev tre problemstillinger forklaret enkelt og præcist med diskret musik, rolig speak og enkle og letafkodelige illustrationer.

Kunde
B.T.

I januar 2019 omkom otte mennesker i en forfærdelig kollision på Storebælt mellem et DSB-tog og et godstog fra DB. Ulykken skyldtes, at en af container rev sig løs af lommevognens kongetap. Det ønskede B.T. at vise i en explainer-video, hvor der zoomes ind på kongetappen.

Kunde
Scandlines

Er det en skorsten? En reklamesøjle? Nej, tværtimod. Det er et rotorsejl der er monteret på Scandlines hybridfærge på ruten Gedser-Rostock og som sikrer fremdrift ved vindens kraft. Her er animationen med til at fremme forståelsen af rotorsejlets funktion.